Vad är GoProForum.se?


Vi är en innehållsrik och växande webbplats som inriktar sig på produkter från GoPro. Här på GoProForum.se så hittar ni massvis med användbar information. Ni håller er dessutom lätt uppdaterade på vad som händer i GoPro världen.

Den här sidan är skapad utav ren passion och glädje för varumärket GoPro. Vi strävar efter att bli det först nämnda forumet inom allt GoPro relaterat i Sverige.

Vi uppmuntrar stark användare med egna GoPro produkter till att vara aktiva och delta i diskussioner genom att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.


Ett smakprov på några riktigt bra features:

  • På vår nyhetsflik så har ni koll på det allra senaste.

  • Ett helt GoPro forum fullt med fantastiska trådar. Allt från diskussioner kring hårdvara till tips & tricks och guider.

  • Tävlingar.

  • Video & photo of the day.

Eftersom webbplatsen är under utveckling så befinner den sig endast i BETA stadiet. Med andra ord kan det finnas några buggar och fel. För att nå en så bra och användarvänligt webbplats som möjligt uppskattar jag om ni kan rapportera/skicka ett pm till mig vid problem.

Ha det kul, hjälp varandra och lär er något nytt!

Med vänliga hälsningar!
//Från grundaren (Adrian-H)

Kontakta oss:
hello@goproforum.se

GoPro support:
+46-84083-9627

https://goproforum.se är inte en officiell GoPro © sida. Alla rättigheter förbehålls av © 2012 Woodman Labs, Inc. (SWE)
https://goproforum.se is an independent entity and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by GoPro.
GOPRO®, HERO®, & NAKED® are trademarks or registered trademarks of Woodman Labs, Inc. in the United States and other countries.

cron


© Copyright 2014-2019 https://goproforum.se