GoPro KARMA är tillbaka!

Senaste nyheterna inom GoPro!

GoPro KARMA är tillbaka!

Inläggav Adrian-H » ons 01 feb 2017, 20:06GoPro's KARMA systemet släpps på nytt
Nya KARMA systemet släpptes i höstas förra året och kort därpå i november bestämde man sig för att återkalla drönaren på grund av ett litet designfel som gjorde att ett mindre antal enheter tappade strömanslutning under flygning, vilket ledde till att de kraschade mer eller mindre.
GoPro var snabba på att återkalla dessa för att "göra om och göra rätt" med tanke på säkerheten, de erbjöd samtidigt konsumenten i fråga en full återbetalning eller en ny uppdaterad drönare (gäller fortfarande https://gopro.com/2016karmareturn).
Låsmekanismen som låste fast batteriet identifierades vara problemet. Nu har en omdesign gjorts och ska ha löst problemet.

Så nu är GoPro's KARMA-paket med quadkoptern tillbaka på marknaden. Den kommer till en början finnas tillgänglig i USA, och sedan till våren släppas i Europa.


Har man lagt händerna på GoPro's nya kamerastabilisator, KARMA Grip. Så kan vi med nöje meddela att det planeras komma en "Flight Kit" för 599$ som kompletterar ert tillbehör till allt ni behöver för att få ett fulländat KARMA system.

Nya KARMA funktioner kommer också släppas via mjukvaruuppdateringar.

Produktsida: http://shop.gopro.com/EMEA/karma.

#GoPro #KARMA #Drönare #Quadkopter #Nyhet #GoProForumSE‬
"Wear it. Mount it. Love it."
AdrianHaryana.com
Användarvisningsbild
Adrian-H
Admin
 
Status:
Inlägg: 431
Blev medlem: lör 03 mar 2012, 15:26
Ort: Göteborg

Återgå till Nyheter

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron


© Copyright 2014-2018 https://goproforum.se